Ирина Тенчева Изложи мъжа си Иван Христов във фейсбук – Ето как + СНИМКА

ivan-hristov-irina

В детска градина се е превърнал домът на Ирина Тенчева и Иван Христов. Тв водещата повдигна завесата над семейния си живот с продуцента.

Тенчева постна във фейсбук снимка на съпруга си, на която той е с разкъсана тениска, а лицето му е грейнало с голяма детска усмивка. Под фотото Ирина написа: „Обещах му, че ако докато играе на Фифа скъса още една тениска от безсилие, ще го постна във фейсбук“.

На снимката продуцентът изглежда като хлапе, което е доволно от поредната си пакост.

ivan-hristov-1

Във Вип Брадър Тенчева се опита да стане майка на всички съквартиранти, като се налагаше безскрупулно и, в крайна сметка, се превърна в диктатора на къщата. Но явно това й поведение е резултат от семейния й живот с продуцента.

Най- добрата майка, както е известна Тенчева, се хвали с хармонията в дома и семейните си отношения с Иван. Но като че ли постепенно се превръща в отчаяна съпруга като бившата му жена Вихра.

Тенчева се грижи за общо четири деца – две от предишния й брак, едно от Иван, както и за дъщеря му Ава от брака с Вихра, когато им гостува. Но явно и продуцентът е част от детската градина, поне така излиза от публикацията на Ирина. Тя призна във визитката си за Вип Брадър, че влиза в шоуто, за да си почине от ежедневието си на домакиня.

Но пък Иван Христов се грижи да осигурява охолен живот за многолюдното си семейство. И вероятно това е начина му да релаксира. А жена му го разнася из социалните мрежи и го изкарва инфатил, който само стои и цъка игрички.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *