Изгавриха се с почитателка на Борис Дали!

Татуса с Дали

Запалена фенка на чалга звездата Борис Дали си направи татус с образа и името му като доказателство за своята фенска любов по него. Момичето побърза да се изфука с новата татуировка в своя Фейсбук, но девойката веднага се превърна в обект на присмех и майтап от другите фенове на певеца.

Фенката, която не пропускала негово участие, отново била на поредното шоу  в столичен клуб. Най-накрая брюнетката се докопала до обекта на своята мания и се снимала с певеца. Момичето гордо позирало и с лика на Борис Дали изографисан по тялото й. Но за неин ужас другите почитатели на певеца я скъсали от присмех.

момичето с Борис Дали

Въпреки че е изписала името на звездата под образа  му, почитателите се кълнат, че не могат да разпознаят изпълнителя на тази рисунка. Повечето коментари под фотоса са от типа на: „Ама, боже това той ли е?“, „Май не прилича много на себе си“, „Едва го разпознах“, „Борис Дали с тази прическа прилича на дядо ми“, „Ако е времена татуировка, добре, ама ако е постоянна – хахаха“ и  т.н. Девойката от своя страна, също коментира мнението на опонентите си с „Колко тъпи коментарите, но не ми пука“.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/mRIm4mBfcnQ

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *