Емануела засенчи абитуриентите с новите си бомби и къса рокличка – СНИМКА:

Емануела бялоЕмануела пя на абитуриентски бал в столично заведение, където с вида си предизвика такъв фурор, че накара много кавалери да зарежат дамите си и да точат лиги по нея.

Фолк певицата цъфна  на сцената с ултра къса бяла рокля, която изобщо не прикриваше нищо от тялото й – особено деколтето, от което надничаха току- що ремонтираните й и подсилени с още кубици силиконови гърди. Фолк фурията ги люлееше предизвикателно и кокетничеше с цялата публика. Даже момичетата бяха приковали жадни и завистливи погледи в прелестите й.

Ако трябваше да се избира кралица на бала, Емануела веднага щеше да получи титлата, въпреки че е поне с 15 години по-голяма от зрелостниците.

Това е третата корекция на бюста на певицата. Тя го увеличи на два пъти по малко, за да не заприлича на дойна крава. При едната операция даже получи усложнение и остана цяла седмица в болницата, защото й откриха херния. Въпреки това, тя не се отказа от процедурите и продължи да моделира тялото си. А то, благодарение на фитнеса, е като на момиченце. Нищо че Еми е майка на две деца и в свободното си от ангажименти време се грижи за тях.

Емануела бомбиСпоред нейни фенове, раздялата  с Димитър Динев й се отрази добре външно. Певицата спря да се притеснява от тормоза на милионерския син и буквално разцъфтя. В момента около нея се тълпят много обожатели, но певицата временно е отказала мъжете и иска да си почине от връзки и любовни драми. Отдала се е изцяло на кариерата си и на децата. Според нея, нова връзка само щяла да й донесе излишно хабене на нерви, пък и в момента била разочарована от любовта.

Въпреки това по петите й тичали тълпа обожатели, но Емануела не се давала.

„Може би пак ще се влюбя някога отново, но няма да е сега“, категорична е фолкаджийката, която се опари на няколко пъти жестоко на любовния фронт.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *