Бившият съпруг на Емануела се угои и заби скандална златотърсачка! Виж Тук:

emanuela-nikola

Бившият съпруг на Емануела – Никола Стоянов, съвсем се е запуснал. От стройният мъж, който беше преди няколко години, не е останала и следа. Младият бизнесмен се е разплул страховито- отпрал е шкембе и паласки, а гърдите му са провиснали, като на кърмачка.

Богаташкото синче от около година има и ново гадже. Тя се казва Антония, по- известна в родния си Пловдив като Тони Свирката. Преди да срещне Никола, известната златотърсачка в града под тепетата живееше с футболиста на местния „Локомотив“ Дани Кики, от когото има малко дете.

Заради софийския гъзар обаче, Тони Свирката на бърза ръка зарязала семейството си. Оставила детето на баща му, а тя фукнала с бившия на Емануела към столицата.

emanuela-bivsh

Фолк певицата и Никола се ожениха преди четири години. Двойката вдигна пищна сватба в риалити шоуто „Къртицата“. Но няколко месеца по- късно, се разделиха и решиха да се разведат. Емануела се оплакваше, че Никола постоянно й изневерява с разни долнопробни жени. Той пък я обвиняваше, че е с него, заради парите му.

Семейството на младия бизнесмен категорично отхвърли певицата, още от самото начало на връзката им. Затова Емануела изобщо не контактуваше с тях. За капак, се оказа, че фолк дивата и Никола са далечни роднини – той е се падал чичо! Но това не било пречка да сключат брак.

Сватбата с младия бизнесмен, всъщност е единственият път, когато фолк дивата облича бялата рокля. Преди Никола, Емануела на няколко пъти беше съвсем близо до олтара, но все се разминаваше.

След краткия си брак с богаташкото синче обаче, фолк певицата е категорична, че повече няма да се жени.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *