Гери Малкоданска изсипа шапка пари на дизайнер за новия си апартамент! Искала уникално обзавеждане! Виж тук:

Гери шампанскоСиноптичката на Нова телевизия Гергана Малкоданска  е изсипала цяла шапка пари, за да обзаведе новото си жилище.

В „Черешката на тортата“ манекенката внезапно разкри, че има нов апартамент, но призна, че все още не е готов и в него дори няма спалня. Даже в деня, в който трябваше тя да готви и посреща гостите, се наложи да си купи чинии и чаши, тъй като в прясното жилище липсваше дори посуда. Но Малкоданска не се поскъпи и си взе сервиз от скъп бутик, без да пита за цената, след което добави и огромна ваза, само защото е в тон с чиниите.

Гери обясни на гостите, че апартаментът не е обзаведен, а в него няма дори спалня.

Кухнята обаче беше направена по последен писък на модата, а уредите – като излезли от списание. Оказа се, че жилището не е голямо по площ, но е едно малко бижу.

Гери маса падаЗа да си осигури уникална обстановка и да смая гостите, Малкоданска е наела един от най-добрите архитекти у нас– Алекс Ковачев. Той е не само добър, но и скъп. И работи предимно в чужбина. Обзавел е един от най-известните клубове в Лондон, а сега прави подобен в Токио.

У нас пък е правил вътрешния интериор домовете на Гала и Графа.

Само за съветите и идеите му синоптичката платила 10 бона. Мебелите били скъпи и стилни, а аксесоарите – още повече. Само една малка вазичка в дома на моделката струва 190 лева. Общо за обзавеждането хвръкнали 50 бона, но това явно не притеснило красавицата.

В бранша обаче се питат каква ли е заплатата й в Нова телевизия и колко получава да чете прогнозата за времето, щом може да си позволи най-скъпите дизайнерски услуги. Всъщност мебелите й наистина са скъпи, но явно не особено здрави.

По време на „Чрешката“ масата се разклати, килна се на една страна и гостите едва я уловиха, за да не се изсипят чиниите на земята. Изобретателният Петко Димитров я закрепи с… дъска.

Красива жена е, явно не разчита само на заплатата си, коментират колеги. Доскоро се носеше слух, че е гадже на сина на Доган, но се разделили, заради новата му тръпка – дизайнерката Мегз. А на прощаване Демир подарил на Малкоданска апартамент.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *