Трагедия белязала живота на Гергана Малкоданска!

gergana-malkodanska

Тежка трагедия бележи живога на Гергана Малкоданска още като дете!

Красивата синоптичка остава сирак, когато е на 7 години. Баща й умира внезапно. Малкото дете съсипано от кончината му. Но заедно с брат си Иван и майка си успяват да останат сплотени и да преживеят трагедията.

През годините, красивата синоптичка постоянно има чувството, че той се грижи и й помага от небето.

Гергана Малкоданска печели конкурса „Супермодел“ на датата на рождения ден на баща си. Това била изключително важна победа за нея, тъй като се надявала да й помогне по- нататък в кариерата. Затова и има усещането, че покойният й баща й е помогнал от небето.

Майката на синоптичката работи в Медицинския университет в Плевен като финансист, а брат й Иван е лекар. Гергана обаче от дете мечтае да си занимава с телевизия.

Гергана имаше дълга връзка с Демир Доган
Гергана имаше дълга връзка с Демир Доган

За никого не е тайна, че Гергана Малкоданска беше дългогодишно гадже на сина на Ахмед Доган – Демир. Дори се говореше усилено, че ще направят сватба. Но двамата се разделиха преди година и нещо.

Красавицата обаче вече му е намерила заместник, ако се съди по високия й стандарт на живот, който не може да си позволи със скромната заплата на синоптичка.

Демир също бързо си намери друга – Миглена Каканашева, която за нула време се превърна в топ дизайнерка с парите на сина на Доган.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *