Бременна Златка Райкова цъфна по бански Без Фотошоп! СНИМКИ:

Бременната Златка Райкова дълго време се опитваше да заблуждава феновете си в социалните мрежи, че деликатното й състояние не се е отразило върху физиката. Плеймейтката не спря да пуска снимки, които видимо бяха силно обработени с фотошоп, така че да не й личат качените килограми.

Папарашки снимки отпреди няколко дни обаче разбиха на пух и прах лъжите на пазарджиклийката. Моделката е качила видимо между 10 и 15 кг. От стегнатата и апетитна фигура на бившата секс бомба не е останал и помен.

Това, разбира се, е съвсем нормално за напредналата й бременност. Просто никой не разбираше защо на Златка й трябваше да лъже, че почти не е качила килограми. Поради тази причина в последно време последователите й в социалните мрежи негодуваха.

Но след появата на папарашките снимки, вече я взимат на подбив, заради нескопосаните й опити да заблуждава аудиторията.

Златка Райкова очаква първото си дете в началото на есента, а за бащата Благой Георгиев то ще е четвърто поред. Футболистът има две деца от бившата си приятелка Христина Витанова и едно дете от брака си с рускинята Есмер Омерова. Заради влошени отношения с бившата си съпруга, Благой не може да вижда 3- годишния си син Елай.

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *