Бременна Златка Райкова цъфна по бански Без Фотошоп! СНИМКИ:

Бременната Златка Райкова дълго време се опитваше да заблуждава феновете си в социалните мрежи, че деликатното й състояние не се е отразило върху физиката. Плеймейтката не спря да пуска снимки, които видимо бяха силно обработени с фотошоп, така че да не й личат качените килограми.

Папарашки снимки отпреди няколко дни обаче разбиха на пух и прах лъжите на пазарджиклийката. Моделката е качила видимо между 10 и 15 кг. От стегнатата и апетитна фигура на бившата секс бомба не е останал и помен.

Това, разбира се, е съвсем нормално за напредналата й бременност. Просто никой не разбираше защо на Златка й трябваше да лъже, че почти не е качила килограми. Поради тази причина в последно време последователите й в социалните мрежи негодуваха.

Но след появата на папарашките снимки, вече я взимат на подбив, заради нескопосаните й опити да заблуждава аудиторията.

Златка Райкова очаква първото си дете в началото на есента, а за бащата Благой Георгиев то ще е четвърто поред. Футболистът има две деца от бившата си приятелка Христина Витанова и едно дете от брака си с рускинята Есмер Омерова. Заради влошени отношения с бившата си съпруга, Благой не може да вижда 3- годишния си син Елай.

 

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Бременна Златка Райкова цъфна по бански Без Фотошоп! СНИМКИ:"

  1. Bangalore Escorts   24.06.2022 at 10:14

    Tangling site. The maker portrays all focal concentrate ultimately. Individuals may be reasonable. Astonishing legitimization of the thing is smooth to recognize. Keep posting

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *