След 4 години опити Лора Крумова най-после забременя!

Лора Крумова

  Последните няколко месеца са едни от най-щастливите в живота на Лора Крумова. Водещата на Би Ти Ви и приятелят й Сотир чакат бебе, което трябва да се появи на бял свят в края на септември. Преди това да се случи обаче бъдещите родители ще се насладят като за последно на една спокойна почивка на морето.

Опитите на Лора и Сотир да се сдобият с наследник продължиха по-дълго, отколкото е обичайно. Мнозина дори допускаха, че тв звездата има проблем да зачене от любимия си. За щастие подозренията се оказаха неоснователни.

Журналистката и учителят по сърф се залюбиха в края на 2009 г. Тогава Лора бе водеща на сутрешния блок на Нова „Здравей, България“ с Милен Цветков, а година по-рано се бе разделила с житейския си и професионален ментор Георги Коритаров. Слуховете, че двамата с агент Алберт са си близки не само като колеги, но и извън студиото, дълго занимаваха обществеността след телевизионната им раздяла. В онзи период Крумова се чувстваше така, сякаш е загубила почва под краката си.

На къмпинг със Сотир

С помощта на Милен Цветков водещата малко по малко напусна черупката си. Усмивката се върна на лицето й и тя започна да излиза сред хора и да търси новата любов. Така попадна на инструктора по сърф и сноуборд Сотир Марков. Двамата се засичаха често на Банско, където Марков даваше уроци по белите писти.

Макар да е с година по-млад от Лора, Сотир показвал завидно самочувствие в ухажването, твърдят запознати. Той не се впечатлил, че Крумова е телевизионна звезда, държал се с нея така, сякаш са с един и същи социален статус.

След няколко срещи обаче усетил, че журналистката му е влязла под кожата и я пожелал в кревата си. Нищо, че тялото й съвсем не било атлетично като неговото.

Лора откликнала на Сотир и двамата се загаджили. В началото обаче решили да запазят чувствата си в тайна и признали отношенията си само пред малцина. Крумова се притеснявала да не би познатите й да й се присмеят, задето не си е хванала интелектуалец.

Марков пък се чудел как ли ще възприемат близките му факта, че не спи с някоя изваяна секс бомба, а с дама с отпусната мускулатура. Трябвало да мине бая време, преди на любовниците да спре да им пука от хорското мнение и да обявят, че са заедно.

„И двамата са зодия Лъв и обичат да се налагат един на друг. Всеки дърпа чергата към себе си и на пръв поглед изглежда, че все се карат. Приятелите им се съмняваха, че ще издържат толкова време заедно, но ето че любовта им потръгна. Когато им е спокойно и никой не ги гледа, се гушкат като гълъбчета“, обясняват от антуража им.

След като връзката устояла на времето, двамата направили първата си семейна инвестиция. Купили си каравана, в която да прекарват летните месеци по къмпинги. Запознати припомнят, че когато е край морето, Крумова сваля маската на телевизионна знаменитост и без притеснения домакинства в малката къща на колела – чисти, пере, реже салата. В същото време мъжът й работи усилено с наши и чужди туристи – учи ги на тънкостите на сърфинга.

Когато е на екран, журналистката е официално облечена, но щом е с приятеля си, захвърля високите токове и марковите дрешки. За да е в синхрон с имиджа на любимия си, Лора забравя и за грима и прическите.

Обута в кецове и дънки, тя често придружава Сотир в пътешествията му. Мечтата й е след време да е толкова богата, че да пътуват в чужбина всяка седмица.

„Харесвам чешити. Мисля, че един мъж трябва да има своята лудост, да те пали. А сексът е във фантазията и силния характер“, заяви Лора в интервю преди години. Е, днес вече може да се каже, че тя е намерила най-подходящия интимен партньор.

Нейни познати твърдят, че Сотир е коренно по-различен от господата, с които е била интимна в миналото. Освен че е доста плеснат в устата, той е и разкрепостен. Преди време негови голи снимки излязоха в ежедневника „Всеки ден“. На кадрите младежът се въргаляше в снега с неколцина свои верни приятели.

Както Лора, така и Сотир не държат да сключват официално брак. Стане ли дума за това, променят темата с дежурното обяснение, че венчилото не им е важно. Мисленето им по този въпрос не се е променило дори и след зачеването на Крумова.

„Много съм щастлива. Когато научих, цяла засиях и 2 дни не можех да заспя от вълнение. Бракът сега не е на дневен ред“, призна тези дни Крумова. Близките й обаче не губят надежда. Те стискат палци след появата на бебето журналистката да преосмисли позицията си и да се реши да надене бялата сватбена рокля.

 

Милен Цветков

Милен Цветков пръв научил за бременностт й

Един от най-близките приятели на Лора и до днес си остава нейният бивш колега от сутрешния блок на Нова Милен Цветков. Макар днес двамата да са в конкурентни телевизии, те продължават да се виждат и да се чуват ежедневно по телефона.

Цветков бил първият, който научил за бременността на Крумова. Лора му признала, че е трудна далеч преди коремът й да нарасне. Той пък се заклел да пази тайната до момента, в който самата бъдеща майка не реши да се похвали публично.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

3 Отговора за "След 4 години опити Лора Крумова най-после забременя!"

  1. website host   10.08.2020 at 1:39

    This post is truly a good one it assists new the web people,
    who are wishing in favor of blogging.

    Отговор
  2. bitly.com   31.08.2021 at 15:42

    Pretty section of content. I just stumbled upon your site and in accession capital to assert that I
    get in fact enjoyed account your blog posts. Any way I’ll be subscribing to your feeds and even I achievement you access consistently quickly.

    Отговор
  3. was ps4 games   25.10.2021 at 22:32

    I think this is among the most important info for me.

    And i’m glad reading your article. But should remark on few general things, The
    site style is ideal, the articles is really nice :
    D. Good job, cheers

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *