Алекс Раева показа Бременно Коремче! СНИМКА:

Певицата Алекс Раева за първи път показа бременното си коремче. Тя позира на своя приятелка – дизайнер на бижута, която нарисува отгоре лице на момиченце. Което най- вероятно означава, че рисунката съвпада с пола на бебето.

От снимката в социалните мрежи е очевидно, че Алекс вече е в доста напреднала бременност. Певицата обаче отказва всякакви коментари за голямото събитие в живота си. Доскоро тя криеше и бащата на детето, но наскоро двамата се появи заедно на изложба. Мъжът не е познат в шоу средите, но видимо е доста по- възрастен от Алекс Раева.

38- годишната певица дълги години се бореше да стане майка. Тя не криеше, че има проблеми със забременяването. Но също така все не успяваше да случи и на подходящ партньор. Алекс има неуспешен годеж с бившия си шеф Слави Трифонов. Последван от раздяла и още един провален годеж – с бизнесмена Камен Атов, който я малтретирал физически и психически. Последната известна връзка на певицата беше с колегата й диджей Дончо, който дори се разведе, за да бъде с нея. Но двамата така и не стигнаха до нещо по- сериозно.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *