Футболистът Георги Донков нехае за детето си от Мариана Векилска

Георги Донков

  17-годишната дъщеря на тв водещата Мариа­на Векилска – Габриела, почти не познава биоло­гичния си баща и два­мата не поддържат ни­какви контакти, разбрахме от близки до новинарката.

 Таткото на напъпилата тийнейджърка е футбо­листът Георги Донков, който живее за посто­янно в Германия. Пове­че от три години той не е виждал дъщеря си, коментират  хора  от близкото обкръжение на водещата. Те са кате­горични, че ако не е вто­рият съпруг на Векилска Симеон Колев, Габриела би имала твърде трудно детство без баща.

 Бракът на Донков и Ве­килска приключва, кога­то тя е бременна във вто­рия месец. Преди това двамата имат 4-годишна връзка в перфектна хармония.

 

Мариана Векилска с Габи, Симо и синът им Момчил

  „Георги се промени коренно след сватба­та. Трудно можех да си представя, че това е съ­щият човек“, до ден дне­шен не може да намери обяснение за внезапния разрив на първия си брак Векилска. За охладнели­те си отношения с Геор­ги Донков тя обвинява главно неговите родите­ли, както и разбиранията на футболиста за ролите в брака. Доста крат­ко просъществувалото й семейство се тресяло от скандали за недоизпържени яйца на очи и недо­бре изгладени костюми.

 След неуспелия си първи брак Векилска се отказва да търси лю­бовта. Точно по това време среща бъдещата си половинка в живота Си­меон Колев. Двамата се запознават в предаване­то му „Стартер“. Водеща­та няма да забрави под­робностите около първа­та им среща. „Гостувах му за интер­вю и тогава го видях за първи път.”

 Била силно привлечена, но й изглеждал пре­калено млад и несерио­зен с изрусените си кичу­ри и широката си усмив­ка. Съдбата обаче имала други планове за тяхната връз­ка, защото разменили телефонните си номера и не се забравили. Го­дина и половина по-къс­но Симо вече бил по­раснал. Уговорили си среща в пицария. С пицата дошло и усещане­то, че са един за друг, разказва новинарката. Два месеца след като се обвързали със Симо дошло и предложението за женитба.

 То според нея било доста странно. Малко след полунощ, Симо й предложил брак от сцената по време на новогодишен концерт на пл. „Александър Батен­берг“, на който бил водещ.

Още сензации:

loading...

2 Отговора за "Футболистът Георги Донков нехае за детето си от Мариана Векилска"

  1. quest bars cheap   09.10.2019 at 13:18

    Great delivery. Great arguments. Keep up the great spirit.

    Отговор
  2. quest bars cheap   30.11.2019 at 6:08

    Thanks a bunch for sharing this with all of us you actually know what you’re talking about!
    Bookmarked. Please also seek advice from my web site =).
    We will have a hyperlink exchange contract between us

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *