Потрес! 17- годишна роди от биологичния си баща!

17-годишната Даниела

  Три аборта е правила 17-годишната Даниела, преди да роди преди дни син, заченат при кръвосмешение с биологичния й баща. Историята за изнасилваното от татко си момиче потресе цяла България, а се научиха и още по-шокиращи и мръсни подробности от живота на едно наглед обикновено нашенско семейство.

В търновско село Водолей от години се мълви, че Йордан Писето, както го знаят всички, ползва двете си дъщери за с*кс робини още от невинната им детска възраст. Майката на двете момичета ги оставила съвсем малки при насилника, предпочитайки да избяга от шамарите и пиянските му побои. Така обрича Даниела и Петя на истински ад – ежедневни изнасилвания гарнирани с необходимото количество юмруци и ритници, за да не чуят съседите виковете им.

„Разбрахме чак когато тя се оплака от болки в корема. Каза, че Данчо почнал много да спи с нея. Заведохме я на лекар и докторът каза, няма как да се направи аборт, тъй като било много късно. Веднага казахме на полицията“, обясняват роднини на момичетата в селото.

При разплитане на историята станало ясно, че изтезанията продължават години наред и няма кой да спаси днес вече пълнолетната Петя и сестра й от ада. Заради побоите и двете са с психически увреждания и макар да са дали подробни показания срещу родния си баща, ползвал ги за с*кс робини, на него може и да му се размине. Нужно е само да си намери адвокат, който да обори пред съда свидетелството на двете „луди“ момичета.

Че 17-годишната Даниела е с психически отклонения, рапортуват униформените още при първия й разпит след раждането. За това първородният й син, плод на изнасилванията на баща й, е отнет от социалните веднага и пратен в дом за сираци. Двете момичета също са прибрани – в лудница, а таткото изверг попада зад решетките, докато чака присъдата си. Изнасилваните години наред деца сега ще трябва да живеят в нов ад – този на психиатричните клиники, където може и да не бъдат изнасилвани, но така и няма да имат шанс да живеят нормален живот. Съседи на Даниела и Петя са категорични, че те трябва да бъдат оставени да се приберат вкъщи.

„Кой няма да полудее, ако е пребиван и ползван за с*кс роб от баща си години наред. Те обаче въпреки всичко от малки се гледат сами, издържаха и него, работейки от сутрин до вечер и не е редно да бъдат затваряни като престъпници“, категорични са хората в село Водолей. Всички там обаче са шокирани от скандално ниската присъда, която поиска прокуратурата за изверга, а районният съд във Велико Търново определи за родителя-насилник 4,5 години ефективно наказание и да плати за доказаното изнасилване на родната си щерка Даниела – 25 000 лева.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *