Още един клип на келешите, пребили пенсионера в кв. Дружба!

кадри от вторият клип на гамените

Излезе още един клип на келешите – побойници от Дружба. На него се вижда как гамените налитат на нищо неподозиращ минувач на глутница от петима души. Полицаите задържаха един от биячите, а в нета се събраха 70 души, за да ги линчуват.

Шефът на компютърни престъпления към ГДБОП Явор Колев заяви, че са задействали органите на реда и са блокирали скандалния първи клип, в който гаменчетата пребиват пенсионера. Полицаите вече са арестували единия от младежите побойници, Николай на 15 години, по прякор Буеса. Младежа е жител на квартал „Дружба“, неговите графити са покрили целия квартал. Операторът на видео клипа е момиче на 14 години. Родителите на Николай са разведени и е бил страшилище за децата в квартала. Въпреки крехката си възраст младежа вече е  криминално проявен. Другият побойник от първото видео бил в чужбина. Пуберите побойници не носят наказателна отговорност, заради възрастта си.

вторият клип на пуберите

На блокираното вече видео се виждаше, че тинейджърите нападат без видима причина възрастен човек в парка, пред езерото в Дружба. Вижда се ясно, че младежите го  събарят на земята и започват да го ритат. След това келешите, за да се изфукат качват клипа в Youtube.

"побойниците"

     В социалната мрежа веднага се събра група от около стотина човека, решени да накажат побойниците. Точно в уречения час пред НДК се събраха около 70 човека и поеха към блока на тарикатите в „Дружба“, за да ги издирят и възмездят. Полицаите са взели под закрила непълнолетните и те са в РПУ Дружба.

Още сензации:

loading...

2 Отговора за "Още един клип на келешите, пребили пенсионера в кв. Дружба!"

  1. Viktoriq   16.08.2012 at 21:27

    da im e*at maikata na teq ped*** :@ baxti boklycite smoatani :X :@@@

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *