ММА боецът Александър Пацов бие редовно циганите в затвора – за да слушат

Александър Пацов

  ММА боецът Александър Пацов най-редовно пребивал ромите в Централния софийски затвор.

Той е зад решетките по обвинение, че е част от наказателната бригада на наркобоса Христофорос Аманатидис – Таки.

Миналата седмица Сашо Пацов поиска да излезе на свобода заради болки в тестиса. Боксьорът имал разширени вени на деликатното място и трябвало да се лекува. Засега той ще остане на топло реши Софийският градски съд, но апелативният пложе да измени мярката му.

„Сашо Пацов е голям образ. Все е усмихнат, шегува се, но когато се ядоса, става страшно.

Ръководството на затвора го ползва да дисциплинира ромите. Той много ги мрази и с удоволствие ги бие, за да слушат. Нали е професионалист, не им личи, че са бити, но се превиват от болки. Бягат като мухи, когато го видят да се разхожда на карето. Ако го пуснат, те ще си отдъхнат“, разказва надзирател, който има пряко впечатление от арестантите.

Сашо Пацов е един от малкото членове на бандата на Таки, които все още лежат в ареста. Той е арестуван през месец май миналата година и оттогава не е пускан, за разлика от другите задържани Камен Балбузанов – Куката, Антон Калчев – Тони Застраховката и Кирил Муртов. 2 години Пацов бе издирван с европейска заповед за арест, а се оказа, че си е живял спокойно в Банкя.

Централният софийски затвор е като втори дом за боксьора, разказват служители там. Той влиза зад решетките още през 1990 година за непредумишлено убийство. Като юноша удря свой връстник, който пада, удря си главата и умира. Пацов осъден на 10 години затвор. Зад решетките се налага като един от лидерите на общността заради физиката си. Едно от любимите му занимания вътре е било да тренира във фитнес залата.

„Не е много умен, но е добряк, особено ако не го дразниш. Със сигурност е работил е бандата на Таки, но тук разказваше, че не го познава лично. Свиваше юмруци и казваше: „Ето това са ми работните инструменти“, смее се бивш пандизчия, с когото заедно са лежали в ареста.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *