Изхвърлили полицаят Михаил Менашки заради подкупи от Митьо Очите

Михаил Менашки

  Полицаят Михаил Менашки, който изкорми с нож по изключително жесток начин невярното си гадже Мария в Слънчев бряг и рани тежко съперника си – 18-годишното баровско синче Симеон, е бил изхвърлен от МВР заради съмнения, че покровителства бандата на местното мафиотско величие Митьо Очите.

Това разкриха пред потресени колежки на зверски закланата 30-годишна Мария от нощния бар към хотел „Гларус“ в Слънчев бряг. Според официалната версия на бургаската полиция убиецът Менашки е уволнен дисциплинарно от МВР заради разследване, което се води срещу него за продажба на фалшиви винетки. Наши информатори по морето обаче се кълнат, че само преди 2-3 седмици полицай Мишо Менашки е участвал в акция на бургаската полиция срещу сутеньори от Стара Загора, които контролирали два бардака с 24 проститутки в Слънчев бряг. Случайно или не, но разбитата банда сводници конкурирала монопола на местния министър на платените удоволствия Стамбата, който е бивш бодигард на Митьо Очите. Убиецът Менашки е засичан да управлява и патрулка на МВР ден-два преди да причака невярната си любовница Мария и да я изкорми пред очите на съперника си за сърцето й.

Митьо Очите

Полицай Михаил Менашки е от бургаския квартал „Меден рудник“, но в последните 2 години всяко лято е пращан в командировка в Несебър, за да бори търговията с наркотици. По Южното Черноморие обаче се разпространява масовият слух, че ченгето Мишо покровителства дилъри на дрога от Несебър и региона, тъй като отдавна е на хранилка при местния наркобос Митьо Очите.

„Полицай Менашки, заедно с още трима негови колеги бяха временно отстранени от полицията през юни, след като бяха засечени да прибиратпари от Сливенския който контролира продажбата на дрога по морето под шапката на Димитър Желязков“, разкрива запознат с тъмното минало на самозабравилото се ченге. Под сурдинка се мълви, че всички отстранени ченгета прибирали по 2000 лева месечно от Митьо Очите, като дилърите на Морския Ал Капоне осигурявали и други екстри на ченгетата – безплатни проститутки и кокаин за шмъркане.

„Цял Несебър знае, че Михаил се друсаше като животно с кокаин екстра качество. Вадеше го на буци и черпеше барманките и сервитьорките по заведенията. Лично се е фукал, че дрогата му е подарък от Митьо Очите и че всеки месец му се дават по 50 грама на буца, които идвали от Южна Америка, без да се мешат. Този полицай е позор за цялото МВР и трябва да се търси отговорност на хората, които го назначиха и го покровителстваха – та само му вижте снимката. Той е нашарен с татуировки като колумбийски трафикаит на дрога. Последното, което може да му хрумне на човек, е, че примитивът с мутренски обноски е полицай“, не крият омразата си към полицая убиец жителите на Несебър и Слънчев бряг.

Мария Цлатанова

Някои споделят, че Михаил Менашки е един от полицаите, които съветвали собственици на ресторанти и барове в курорта да продължават да плащат такса „спокойствие“ на местната мафия. Всяка пролет мутрите на Митьо Очите прибират между 5 и 20 000 лева от съдържатели на оборотни заведения по плажа и в курорта, за да не им съсипят сезона. Повечето рекетирани плащат, защото не желаели да им бъдат подпалвани заведенията или пък взривявани автомобилите им.

Полицаят Михаил Менашки заедно с още няколко свои колеги от бургаската полиция, попаднал в полезрението на Инспектората към МВР в началото на юни, когато „къртица“ издала на наркобоса Кирчо Руския, че се готви арестът му. Кирил Киров – Кирчо Руския бе закопчан на 1 юни в Несебър заедно с още над 20 съратници на Христофорос Аманатидис – Таки в цяла България. Източник разкрива, че половин час преди антимафиотите да атакуват имението на Руския на морето непознат глас се обадил на мобилния телефон на наркобандита й щ съобщил: След малко ще ти сервират грах.

Според ченгетата кодираното съобщение било предупреждение за Руския, че екип на БОП пътува към него, за да го арестува. Вътрешно разследване на МВР разкрило „къртицата“, но първоначално подозренията за теч на информация били насочени към група ченгета от Бургас и Слънчев бряг, сред които бил и полицаят Михаил Менашки.

За зверското убийство на 30-годишната управителка на нощния бар „Гларус“ Мария Златанова корумпираното ченге вероятно ще получи присъда от 20 години затвор, а с кариерата му на полицай е свършено. Мнозина обаче се питат трябваше ли да се стигне до жестоко клане, за да бъде озаптен и тикнат в затвора извергът с пагони.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *