Евелин Банев – Брендо и жена му живеят заедно и след развода!

Моника Добринова

  Бившата съпруга на Евелин Банев споделила в приятелски кръг, че през последните години съзнателно не се е интересувала от бизнеса на Брендо. Двамата се развеждат преди 5 години. Тогава Брендо се влюбва до полуда в моделката Снежина Вълкова и започва връзка с нея. Това е причината официално да приключи връзката си с Моника Добринова.

Въпреки развода двамата остават приятели, като дори продължават да живеят заедно в къщата в Бояна. Направили го заради децата и всеки си имал свой личен живот.

„През повечето време от годината Брендо не е в България. Обикаляше света, а негови хора тук се грижеха за семейството му.

Брендо и Снежина Вълкова

Знам, че разполагаха с много пари, самата Мника не е бедно момиче, баща й Александър е бизнесмен и е вносител на известна италианска марка дрехи за България. Моника много обичаше Евелин и беше готова да му прости всичко въпреки недоволството на баща си“, разказва познавач на столичния хайлойф. Според него Брендо продължавал да издържа Снежина Вълкова и дори й плащал престоя в САЩ. Той твърди, че Снежина е била заплашвана от друг свой любовник заради връзката си с Брендо още преди 4 години.

Брендо и Моника остават заедно не само заради децата, но и защото са придобили много общи имоти, част от които са на името на малките Лара и Александра.

Моника не била посветена в делата на бившия си мъж, затова и не изказала никаква версия за отвличането на дъщеря си.

„Няма бандит в България, който да реши да отвлича детето на Брендо, защото много добре знае какво ще му се случи. Много странно престъпление. Хора нависоко в държавата са замесени, не криминални типове като „Наглите“, убеден е близък с ъндърграунд средите бизнесмен.

В бизнеса на Брендо участват и почти всичките му роднини. Навремето бил изключително близък с баджанака си Константин Дишлиев, женен за другата дъщеря на Александър Бицианито, който си имал неприятности и заради зетя от Тополовград. Дишлиев бил интелигентен млад мъж и гений във финансовата сфера.

Двамата работили заедно по големи инвестиции в строителството. Скарали се за пари.

„Дишлиев беше убит през 2005 година, подозираха Брендо, но нищо не доказаха. Евелин Банев наистина знае много за машинациите по високите етажи на властта през последните години. Наясно е с опасни обвързаности на високопоставени МВР шефове с хора от ъндърграунда. Ако реши да проговори, наистина може да стане опасно“, разказва бизнесмен, който отлично познава контактите на Банев.

Във финансови и бизнес схеми е била въвлечена и майката на баджанака му Константин Дишлиев – Йорданка Запрянова, която също е убита през 2007 година.

Един от близките му приятели и съдружници – Петър Колчев, също напоследък се разграничил от него, а на разпитите пред полицията не казал нищо съществено за отвличането на малката Лара.

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Евелин Банев – Брендо и жена му живеят заедно и след развода!"

  1. Venci SHIPTATA   11.04.2013 at 21:58

    Malko im e!!! 😉

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *