Бях очевидец на убийството на Мирослава!, разкри пернишки издател! Доказва го със снимки!

Емилия Николова - майката на Мирослава

  Една година след зверското убийство на 17-годишната Мирослава от Перник роднините й не могат да я прежалят и не свалят траура. Майката Емилия и сестрата Елеонора продължават да се носят в черно в знак на почит към трагично отишлата си родственица.

Емилия, която от няколко месеца работи на гробищния парк в града, за да е по-близо до вечния дом на чедото си, била просто неутешима. Съгражданите й били силно обезпокоени, че жената като нищо може да превърти от скръб по рожбата си. Почернената майка плачела с часове и мислено разговаряла с дъщеря си. Приседнала до гроба й, майката я молела да сподели нещо за злощастния ден на убийството. Уви, Мимето, както всички наричали спортистката, отказвала да обяснява на близките си, какво точно се е случило и кой стои зад покушението й.

Мирослава Николова

Същевременно бившето гадже на Елеонора – Борислав Чолев, от когото бе поискан откуп за спасението на Мирослава, напуснал миньорския град. Първоначално се заговорило, че е намерил спокойствие от шумотевицата на испански остров, но мълвата била отречена от негови приятели.

През лятото 27-годишнилт младеж разпродал няколко от наследствените си апартамента в столицата, купонясвал по морето и се върнал обратно в София. Не поддържал никакви отношения със сестрата Елеонора, с която имали интимни отношения към момента на отвличането на Мирослава. За да спре всякакви нежелателни обаждания, сменил и номера на телефона си.

„Борислав рядко се появява Перник. На 8 януари имаше рожден ден, но не се е мяркал по заведенията в центъра. Дирите му се губят, майка му, която е главен архитект в общината, не казва нищо. Може да е и на вилата в Кладница, но дълбоко се съмняваме, защото журналистите и там го намериха, и там го разпитваха. Момчето доста преживя покрай трагедията с Мирослава. Двамата си имаха приказка и се уважаваха едва ли не като родни брат и сестра. Помагал е доста на семейството й. Просто пътищата му с Елеонора се разделиха. Но такъв е животът, няма вечна любов“, коментирали близки на богатото момче.

Същевременно скандален пернишки издател разпространил из града новината, че е бил пряк свидетел на убийството на Мимето и сензационно оповестил, че притежава снимки от трагедията. Той се кълнял, че убийството е извършено от 5 души по особено жесток начин и че дори вътрешностите на девойката били извадени. Цялото зверство бил документирал на снимки. По негови думи злодеянието било извършено в храсти близо до спортната зала, където Николова тренирала таекуондо. Издателят бил готов да предостави снимките срещу 100 000 лева. Кадрите се съхранявали в банков сейф. Навил се да проговори едва сега, тъй като двамата основни извършители – Чочо и Марио Заека, са обезопасени. Останалите трима били избягали от страната.

Очевидецът на престъплението обаче не показвал никъде фотосите, нито дал смислено обяснение на факта как не е забелязан от „компанията“, като е снимал престъплението.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *