Мартина на Слави крие баща – алкохолик!

Мартина Огнянова

  Тежко детство е имала изгората на Слави Трифонов Мартина Огнянова. Балерината от „Магаданс“ не обича хич да говори за миналото си и това е донякъде разбираемо. Та кой би разказвал спомени за време, в което в дома му са кънтели пиянски скандали.

Бащата на Мартина бил моряк. По-голямата част от времето той прокарвал по корабите, а при редките си завръщания на сушата си спретвал „казашки“ запои. От сутрин до вечер се наливал с твьрд алкохол, а когато бушоните му гръмвали, крещял по близките си. Човекът изобщо не се и замислял, че по този начин травмирал семейството си.

Тежкото пиянство на главата на фамилията довело до развод. Майката и бащата на Мартина се разделили, а по-късно морякът се оженил повторно.

 

Слави Трифонов

След втория си брак той прекратил контактите с дъщеря си. причината двамата да не се виждат била бъдещата балерина. Тя не допускала заварената си щерка в жилището си.

Бабата на Мартина — Ани Мишева, поела грижите за крехката девойка, която трудно преживяла раздялата на майка си и татко см. Възрастната жена, която била родом от село близо до Попово и работила като счетоводителка във фабрика за олио, се стремяла нищо да не липсва на любимата й внучка. Тя й давала пари, готвела й кулинарни специалитети, отнасяла се с нея като с принцеса.

Освен това поощрила желанието й да тренира художествена гимнастика, тъй като и тя на младини била грация.

Баба Ани завела хлапето при първата й треньорка Светлана Юриевна. Девойката не блестяла с особен талант, но пък била свръхамбициозма и упорита. След време тя сменила наставничката си и нейна педагожка в тренировъчната зала станала Ина Димитрова.

Баба Ани записала внучката си и на танци. Жената не била сигурна къде точно ще излезе късметът на момичето и затова решила да му даде няколко шанса в живота. Пък каквото излезело.

Битието на семейството се преобърнало на 180 градуса, когато балерината била в осми клас. Изненадващо за всички Ани Мишева ударила шестица в един от тиражите на Тото 2.

Родата запазила в тайна печалбата защото се страхувала от рекетьори и отвличания. Според запознати обаче бившата счетоводителка получила милиони.

Инкасирали джакпота, Мартина, майка й и баба й се преместили да живеят в хубав, просторен апартамент в морската столица.

Купили си и още едно жилище магазин и вила. Единият от имотите им се намирал точно зад спортната зала, в която тренирала Мартина.

Госпожа Мишева станала рентиер и заживяла като баровка. Голяма част от месечните си лихви тя давала на внучката си, та да се конти по последна мода. Дори и днес баба Ани продължавала да праща пари на Мартина. Средствата, които тя отделяла за балерината, били много повече от онези, които Слави Трифонов й отпускал за покриване на належащите разходи.

Благодарение на заможната си родственица звездата на „Магаданс“ се сдобила и с апартамент в столичния квартал „Манастирски ливади“. Хора, гостували там, твърдят, че всичко вътре е обзаведено с вкус и много пари.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *