Пречистване от токсините срещу целулита

Ако искате да заличите грозния целулит, една от мерките, които можете да предприемете, е пречистването от токсини. Въпреки че няма веднъж завинаги да ви реши проблема, можете да постигнете добри резултати. Съчетайте с масажи и билкови отвари.

h

Образува се се най- много по бедрата, седалището, корема, ханша. Случва се, когато мастните клетки се втвърдят и уголемят, образуват фиброзни структури, които са разхвърляни. Поради това, токсините и излишните вещества често се затлачват в тези зони и може повече влошават състоянието им.

Ето какво можете да направите срещу целулита:

Търкане на кожата

Това е ефективен метод за борба с неприятното образувание. С твърда четка търкайте засегнатите зони. Така стимулирате кръвообращението, освобождавате токсините и топите мазнините. Четката трябва да е от естествени материали.

Етерични масла

Могат да са много полезни при дезинтоксикация и облекчаване на целулита. Етеричното масло от копър и розмарин стимулира кръвообращението. Розовото масло прави вените по- здрави. Сложете маслото на засегнатото място, преди да започнете да търкате. Ако сте бременна, не използвайте масла.

„БИО- КОД“ – ГЕЛЪТ СРЕЩУ СТРИИ И ЦЕЛУЛИТ! ВИЖ ТУК:

chai-ot-djindjifil

Вътрешно въздействие

Чайовете от джинджифил, пресен магданоз и невен е много ефективни при целулит. Магданозът е диуретик и помага за изхвърлянето на токсините. Джинджифилът стимулира кръвообращението, а невенът е традиционен метод за пречистване. Не прилагайте тези чайове, ако сте бременна.

Пиенето на вода също помага за изхвърлянето на шлаките. Токсините се натрупват от пушене, пиене на кафе, алкохол, полуфабрикати, рафинирана храна, някои лекарства.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *