4 изненадващи рецепти срещу целулит

h

Предлагаме ви четири по- особени рецепти, които могат да ви помогнат срещу омразния на всички ни целулит. Някои от тях може би са ви известни, но със сигурност други ще ви изненадат!

1. Краставица. Притежава силни хидратиращи свойства и е богата на витамини. Сложете резенчета краставица на проблемните зони. Краставицата заздравява колагена и прави кожата много по- стегната.

„БИО- КОД“ – ГЕЛЪТ СРЕЩУ СТРИИ И ЦЕЛУЛИТ! ВИЖ ТУК:

2. Кафе. Кофеинът разтваря кръвоносните съдове и стяга повърхностните слоеве на кожата. Но не само като напитка помага. Може да го нанесете директно върху проблемните зони. Стимулира освобождаването на токсините и помага за метаболизма на мазнините. Смесете няколко зърна кафе (не употребявани) с бадемово масло или зехтин.

kafe-celulit

3. Вана с водорасли. Съдържат високи нива на йод. Той стимулира работата на щитовидната жлеза и подобрява кръвообращението. Така се намалява целулита. Влезте във ваната, наложете водорасли на проблемните зони, а после ги махнете с топла вана.

4. Желатин. Консумацията на желатин е много полезен за здравето. Стига да не съдържа захар. Желатинът увеличава производството на колаген. Приемайте го с любимата си напитка.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *