Как да имаме перфектни мишници

depilacia-mishnici

Често ограничаваме грижата за мишниците си само до депилирането. За да се грижим наистина добре за тях, така че да изглеждат перфектни, ето кои са съветите, които да следваме:

Ексфолирайте преди депилация. Преди да депилирате мишниците си, ексфолирайте много добре кожата, за да я почистите от мъртвите клетки. Така ще е по- чиста и блестяща. Само с лек ексфолиант или гел за баня е напълно достатъчно.

Винаги се депилирайте с нова самобръсначка. Ако си бръснете мишниците, най- добре е винаги да използвате нова самобръсначка, за да доведете до минимум нараняванията по кожата.

„ЕСТЕТИКА“ – ЛОСИОНЪТ ЗА ТОТАЛНО ОБЕЗКОСМЯВАНЕ! ВИЖ ТУК:

depilatsiia

Бръснете се през нощта. През лятото излагаме много мишниците си на показ, затова трябва всеки ден да ги бръснем. Кожата става по- чувствителна. Затова, най- добре го правете през нощта, за да има достатъчно време да се възстанови. Накрая винаги слагайте хидратиращ продукт.

Какво да правим през останалите сезони? През цялата година не трябва да занемаряваме грижите за мишниците си. Може да минете на депилатор, за да си починат. Избягвайте дезодорантите с алкохол, както и грубата тъкан на дрехите.

Опитайте друг тип депилация. Може да изпробвате депилация с кола маска, въпреки че е по- болезнено. Друг вариант са кремовете за обезкосмяване. Не забравяйте да хидратирате кожата си след депилация.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *