Домашни рецепти срещу стрии

Стриите са бели черти, които се появяват по кожата, особено при отслабване, напълняване или бременност. Също могат да се появят и при тийнейджъри. Стриите са проблем, който засяга около 90% от жените.

стрии5

КАК ДА ПРЕМАХНЕМ ИЛИ НАМАЛИМ СТРИИТЕ

Всички съставки за премахване на стрии и целулит можете да откриете в гела „Био- код“

Олио от кокос. Слагате една- две лъжици в съд. Поставяте съда на водна баня, докато се загрее олиото. Уверете се, че олиото не е горещо, така че да изгори кожата ви. Поставете го с масаж на проблемната зона.

Олио от ленено семе. Друг лесен начин за премахване на стриите е чрез олио от ленено семе. Заради високото съдържание на витамин Е, то помага за възстановяването на клетките и може да намали стриите.

Паста от моркови. Сложете морковите на пара, докато омекнат. Мачкате ги, за да станат на пюре и нанасяте в зоната съсстрии6 стриите. Оставете да подейства половин час и измийте със студена вода. Топлата вода не е полезна за стриите, тъй като разтяга кожата.

Моркови и бадемово мляко. Настържете два моркова и ги смесете с бадемово мляко, за да образуват твърда паста. Нанасяйте в зоната, където искате да изчезнат стриите и оставете възможно най- много време.

За намаляване на стриите по гърдите:

Един лимон и един жълтък. Сложете лимоновата кора в блендер. Добавете жълтъка и разбъркайте добре. Наложете сместа върху гърдите и оставете няколко минути.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *