Депилация с конец

Независимо какъв начин сте избрали, за да премахнете досадните косми – самобръсначка, епилация, кремове – няма начин да не се върнат. И макар козметичните компании непрекъснато да измислят какви ли не модерни и страшно скъпи начини за обезкосмяване,  метода за справяне с този проблем е измислен много отдавна.

depilaciq-konec

„ЕСТЕТИКА“ – ЛОСИОНЪТ ЗА ТОТАЛНО ОБЕЗКОСМЯВАНЕ! ВИЖ ТУК

Обезкосмяването с конец започва да се прилага за пръв път в Индия или Китай, но това, което можем да кажем със сигурност е, че съществува отпреди няколко века. Най – разпространено е в Азия, а в Европа все още не е добило голяма популярност. Предимството на този вид обезкосмяване, е че не се използват никакви химикали, бързо и лесно е, безболезнено, почти няма зачервявания, а кожата ви остава гладка за няколко седмици.

Има само един недостатък – трябват много упражнения, за да постигнете добри резултати.

Как точно се прави процедурата?

Навийте тънка нишка памук, и го хванете в двата края, така че да получите буквата x. Плъзнете го по кожата, като издърпате единия край, докато не премахнете окосмяването. Така космите се махат заедно с фоликула, а само с едно плъзгане можете да отскубнете много косми.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *