Депилация без болка

Обезкосмяването е една от най- проблемните процедури за жените. Без значение кой е избраният метод -кола- маска, крем, депилатор – премахването на косъма не е лесна работа. Депилацията без болка винаги е била цел на жените – Как да го постигнем?

depilaciq

Сред традиционните методи, използването на депилатоарен крем и самобръсначка, са най- малко болезнените. Но в същото време, се считат като най- опасни за кожата, тъй като не изтръгват косъма, а само го отрязват. Така, косъмът бързо пораства и става все по- здрав.

„ЕСТЕТИКА“  – ЗА ТОТАЛНО ОБЕЗКОСМЯВАНЕ! ВИЖ ТУК

Кола- маската и електрическите депилатори изтръгват изцяло косъма, но са доста болезнени. Използването на кола- маска е съпроводено със значителни промени в температурата на епидермиса, което стимулира появата на разширени вени.

Електрическият депилатор изтръгва косъма от корен чрез въртящи се дискове. На пазара има различни средства срещу болката. Ако смятате да използвате електрическият депилатоар, етоbrasnene няколко полезни съвета:

– Не оставяйте косъма да расте повече от 2- 3 дни, докато не свикнете с усещането. Ако косъмът епо- дълъг, е по- болезнено.

– Трябва да минат 24 часа от депилацията, докато покажете кожата си на слънцето.

– Овлажнете кожата след депилация.

Ако въпреки това, се притеснявате, че ще ви боли, вземете аналгетик от 20 до 60 минути преди депилацията. Също така, ексфолирайте кожата си след депилация, за да избегнете инфекции и обърнати косми.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *