3 движения които изчистват целулит

Първа линия на защита: движете се повече. Седенето на едно място по цял ден възпрепятства движението на кръвта, което пресира мускулите и кожата. Лесното решение на този проблем е на всеки кръгъл час да правите кратки разходки от по 5 минути, но най – хубаво от всичко е да тренирате поне по половин час. Ето три движения, които гарантират сигурна защита и лечение на целулит.

„Био Код” стапя целулита и прави кожата нежна

упражнения за целулит

*Забележка: За правилното изпълнение ще ви трябва мека калъфка, за предпочитане с кръгла форма

Ножица

Поставете калъфката на земята и легнете по гръб така, че горната половина на тялото ви да е на пода, а задната част на бедрата да са поставени под възглавницата (точно където свършва дупето). Бавно разтворете и съберете краката, като движението наподобява това на ножица или сякаш правите снежен ангел в снега. Играйте 10 повторения. Починете няколко секунди, като през това време дишате дълбоко. След това преместете калъфката под средата на бедрата и направете същото упражнение, почивка. Накрая сложете възглавницата точно под коленете и направете нови 10 повторения. Цялата суперсерия трябва да продължи около 4 минути.

Вътрешно разгъване и ножица

Легнете на дясната си страна и поставете калъфката пред вас, а главата да е опряна на долната ръка. Поставете лявото коляно на върха на възглавницата и бавно разгънете прасеца от коляното, така че то да остане на подложката. Повдигнете нагоре около 2 сантиметра и бавно разгънете крака – да стане перпендикулярен на тялото. Повторете 10 пъти и след това обърнете на другата страна.

Изплакване

Седнете на земята и поставете вътрешната част на дясното бедро на калъфката, като изпънете десния крак. Левия свийте и го използвайте за опора. Докато кракът ви е опънат в шпиц го завъртете наляво както е във въздуха и след това го спуснете на земята. Без да правите пауза го изправете и отново вдигнете във въздуха, като задържите опънат в продължение на няколко секунди. Играйте 6 – 8 повторения. Починете няколко секунди като дишате дълбоко и повторете с другата страна.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *