План за увеличаване на бюста – по естествен начин

Красивият бюст придава стил на силуета ни, но размерът му има много общо с формата на тялото ни. Например, обикновено жените с тяло във форма на круша – горната част на тялото е по- широка от долната, имат малък бюст, тесни рамене. Те напълняват първо в бедрата, а отслабването е много трудно.

бюст

Жените след раждане обикновено имат увиснали гърди, без обем. Но за всичко си има решение. Предлагаме ви интелигентен план за увеличаване на бюста, с реални и естествени стратегии.

СТРАТЕГИИ ЗА ДРЕХИТЕ

– Избирайте сутиени с подплънки, повдигащи и изобщо такива, които правят гърдите ви по- обемни.
– Горните ви други – блузи, тениски, ризи нека да са в светъл цвят, а надолу се обличате в тъмни цветове. Така ще постигнете визуален ефект, които ще увеличи бюста ви.
– Избирайте по- свободни дрехи.

ЕФЕКТИВЕН ПЛАН ЗА УВЕЛИЧАВАНЕ НА БЮСТА

Състои се в прилагане на естествени средства като:

Мажете се с домашни кремове с незабавен ефект. Например, смесвате алкохолни напитки – ром, текила и др, с пюре от много зрял банан.

Важно е да помните, че гърдите са изградени от мазнина. Затова, когато отслабвате, те също отслабват. Но при някои типове тела, се запазва мазнината в гърдите, корема и лицето. Затова е много важно да установите какъв тип тяло имате.

Освен прилагането на домашни кремове, е важно да правите упражнения, които стягат гръдните мускули, като увеличават обема им:

Упражнение 1: Вземете една топка. Започвате силно да я притискате с двете си ръце, след което я отпускате. Правите го 20 пъти. Почивате и започвате отначало.

бюст1

Упражнение 2: Вдигате назад гирички или друга тежест от легнало положение.

бюст2

Упражнения за бюст. ВИЖ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/fkenqmh2sOQ

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *