Имате малки гърди? Не пийте кафе!

Кафето намалява размера на женските гърди, посочва изследване на учени от Швеция. В него се посочва, че тези от нас, които пият големи количества от тази напитката – над  три  чаши дневно, намаляват бюста си наполовина.

кафе

Проучването е проведеното сред 300 жени. Открива се пропорционална зависимост между големината на гърдите и пиенето на кафе. Това се дължи на ген в тялото ни, който свързва консумацията на кофеин и намаляването на бюста.

НАМАЛЯВАНЕ НА ГЪРДИТЕ СЛЕД 3 ЧАША КАФЕ

Жените, които пиели по време на изследването, повече от 3 чаши кафе, загубили 17% от големината на бюста си. Напитката увеличава мъжките хормони, което води до намаляване размера на бюста.

Това е чудесна новина за жените с големи  гърди, не само от естетическа гледна точка, от и заради превенцията на рак. Има пряка връзка между пиенето на кафе и намаляването на риска от рак на гърдата.

Изправяме се пред хранителна дилема. Нещо, което изобщо не е препоръчително за балансираната и здравословна диета, като прекаляването с кафето. Това обаче намалява естрогена в тялото и може да ни предпази от някои заболявания.

Упражнения за стягане на бюста. ВИЖ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/MZVnULUWu8Y

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *