7 начина да имаме красива коса сутрин

kosa-bez-obem

На сутринта има огромни проблеми с косата си? Понякога си мислите, че е по- добре да не поглеждате в огледалото, когато станете? Нека разгледаме няколко полезни съвета за това какво можем да направим вечерта, за да нямаме такива проблеми на сутринта:

Много къдрава коса. Сложете си шапка от лека вълна, след като сте се изкъпали, за да покриете главата. Спете с нея. Така на сутринта косата ви няма да стърчи на всички страни заради статичното електричество.

Бретон. Ако имате много дълга коса, сигурно избягвате да я къпете вечер преди лягане, за да не губите много време да я сушите. Ако имате бретон, можете да измиете само него, така на следващия ден ще изглеждате много по- добре.

Вълниста коса. Ако имате вълниста коса и искате да изглежда по- естествено, когато станете сутрин, най- добре я завържете с лентички. Навийте косата около лентата и ще видите колко хубави букли ще имате сутрин.

„АНАГЕН- HR“ – КРАЙ НА ОПЛЕШИВЯВАНЕТО И БЕЛИТЕ КОСИ! ВИЖ ТУК:

kosopad-proteini-3

За да направим косата на вълни. Разделете косата на 3- 4 секции и всяка от тях направете на плитка. След това завийте всяка плитка, за да получите кок и го закрепете с фиби.

Как да се будим с леки къдрици. Трябва ви широка лента. Измийте и подсушете леко косата, така че да остане леко влажна.Вземете връхчетата, навийте ги и ги пъхнете в лентата. На сутринта ще се събудите с чудесни къдрици.

По- изразени букли. Преди да ли легнете, измийте косата и й сложете балсам. Разделете я на няколко секции и ги направете на плитки.

За повече обем. Вържете се най- отгоре на главата и спете така.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *