3 ценни съвета за здрава коса

kosa-blqsak

В Древен Египет косата на жената издавала нейната възраст, статус и роля в обществото. В днешно време косата има не по- малко значение за самочувствието на жената. Затова, трябва да я поддържаме в добро състояние.

ПО- МАЛКО ШАМПОАН

Има хора, които държат да си мият косата всеки ден. Този навик обаче може да навреди на косата ви, тъй като повечето шампоани съдържат вещества, които унищожават естествените мазнини на косата, които я поддържат хидратирана. Така че, старайте се да не миете косата си всеки ден. А ако не можете да го избегнете, потърсете натурален заместител на шампоана.

„ЕФЕКТ- 2“ – ЛОСИОНЪТ СРЕЩУ КОСОПАД И ОПЛЕШИВЯВАНЕ! ВИЖ ТУК:

kosa-miene

ПО- МАЛКО РЕСАНЕ

Ако прекалявате с гребена, можете да увредите косата и да усилите косопада. Сухата коса е още по- уязвима на прекаляването с четката. Решете се внимателно и никога, когато косата е мокра или влажна. Изберете си и качествени четка или гребен.

ПОВЕЧЕ ОЦЕТ

Искате по- блестяща коса? Тогава използвайте оцет. Сложете си една лъжица преди шампоана, масажирайте скалпа и готово. Също така, ще ви избави от пърхота и ще направи косата ви жизнена.

Това са нашите съвети за по- здрава коса. Ако искате още по- добри резултати, хранете се по- здравословно и се разхождайте повече.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *