Червеното вино изгаря мазнините

cherveno-vino-otslabvane

Червеното вино има много полезни свойства за здравето: предпазва от болести като диабет, рак на гърдата, анемия, много е полезно за сърцето. Освен това, червеното вино помага за топенето на телесните мазнини.

Умерената консумация на напитката позволява топенето на мазнини заради елагиновата киселина, която се съдържа в гроздето мускат. Тази киселина позволява редуциране на мастните клетки и пречи за образуването на нови.

Също ускорява метаболизма на мастните киселини, поради което може да се използва в третирането на проблема със затлъстяването и метаболитните нарушения, свързани със стеатозата.

Разбира се, това вещество не е чудодейно решение за отслабване, но увеличава процента стопени мазнини, особено на черния дроб. Това подобрява функцията на органа при хората със затлъстяване.

„ДИЕТИН- КОМПЛЕКТ“ – ТОП ПРОДУКТ ЗА ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК:

vino-resveratrol

Тези заключения са направени от учени, които провеждали експерименти с мишки в продължение на седмици. Едната група се хранела с 60% мазнини. А останалата група- само с 10%.

Първата група развила затлъстяване на черния дроб и симптоми на диабет, подобно на хората, които страдат от затлъстяване и водят заседнал начин на живот.

При втората група включили екстракт от грозде в диетата. Те натрупали по- малко мазнини на черния дроб и регистрирали по- ниски нива на захар в кръвта.

Червеното вино съдържа витамини като А, В и С и пречиства от хорестерола.

Препоръчителната доза е по една малка чаша на ден, а за мъжете- две малки.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *