Как се прави течна диета?

sheik-trenirovka

Ако сте се качили на кантара и сте установили, че трябва да свалите няколко килограма, време е да действате. Течната диета помага да пречистите тялото си. Този режим обаче е доста строг. Ето кои са основните правила за прилагането на течната диета:

1. Продължителност. Може да отделите един в седмицата, за да направите течната диета. В останалите дни трябва да се храните здравословно и без да прекалявате. Не е разумно да я спазвате повече от седмица, защото може да доведе до дефицит на вещества.

2. В какво се състои. Основната цел е да пречисти токсините от организма, които причиняват задържане на течности и подуване. С такава диета можете да свалите само няколко килограма, не повече от 4- 5.

3. Какво ядем. В течните храни влизат супи, чай, плодове, зеленчуци, сокове и шейкове. Може да добавите и шепа зърнена храна.

„ДИЕТИН- КОМПЛЕКТ“ – ТОП ПРОДУКТ ЗА ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК:

chai-ot-kanela-i-med

4. Как действа. Консумацията на течности помага да намалим значително приема на мазнини и въглехидрати. Оттам се получава и топенето на мазнините.

5. Меню. През първите три дни, менюто се състои от лук, зеле, тиквички, спанак и зелено цвекло. Изключват се въглехидратите. В следващите три дни можем да включим други плодове и зеленчуци, най- вече такива, известни със свойствата си за отслабване.

7. Плюсове и минуси. Течната диета обещава бързи и ефикасни резултати, които помагат да изхвърляме токсините от организма. Тази диета е много строга, затова не може да се спазва много време. Може да я правите един път годишно.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *