Диета за лятната почивка

plaj

Диетата „готови за плаж“ ще ви помогне да задържите свалените до момента килограми, за да не напълнеете, докато си почивате на морето.

Ваканциите са измислени с цел човек да се откъсне от ежедневието си и всекидневното напрежение. Но когато започнем да си хапваме, без много- много да му мислим.

Диетата е подходяща и за хора, които така и не са успели да отслабнат преди морето. Вече нямате никакво време, а изобщо не сте готови да сложите банския.

Как да избегнем неизбежното напълняване, когато не се движим много и ядем повече от обикновено? Следвайте тези лесни стъпки, така че да не се вманиачавате по храната, докато сте на почивка:

„ДИЕТИН- КОМПЛЕКТ“ – ТОП ПРОДУКТ ЗА ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК:

plaj-qdene

Протеини. Не е нужно да се вманиачавате, но се опитайте да ядете повече протеини от обикновено, като ги съчетавате с плодове и зеленчуци, за да сте сити и да избягвате мазнините. Добре е да се храните балансирано. Избягвайте тестените закуски и захарните изделия.

Снакс за ваканцията. Добре е да се заредите с ядки, като бадеми или орехи, когато огладнеете между храненията. Хапнете една шепа преди обяд, а за следобедна закуска- плод. Протеините и мазнините от ядките освобождават бавно енергия, една ябълка или слива ни осигуряват фибри и приятен сладък вкус.

Не пийте от този алкохол. Пийвайте си спокойно по една освежаваща биричка. Гледайте да имате за мезе малко ядки или маслини, тъй като забавят усвояването на алкохола. Преди да си поръчате чаша вино, изпийте чаша вода или сок.

Не забравяйте да се движите…малко. Не се тормозете с тренировки във фитнеса или коремни преси. Плуване, леки разходки по плажа, това са все приятни занимания за плажа.

Утолете глада по никое време. Нормално е, когато сме на почивка, да променим графика си на хранене. Ако ви се случи, хапнете някакъв плод или ядки, или малко кисело мляко и пр.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *