Диета с портокали за отслабване

portokali-dieta

Портокалът е доста известен с полезните си свойства. Цитрусът е богат на витамин С, който ни помага през студените месеци да имаме силен имунитет. Освен това, този вкусен плод ни помага да отслабваме и да се чувстваме добре. Портокалите са много подходящи не само в студените месеци, но и в горещите.

Нека разгледаме в какво се състои диетата за отслабване с портокали. Много е лесно. Трябва да пием по 2 литра всеки ден сок от плода, като го приготвяме у дома. 1 литър сутрин на гладно и още един следобеда. Трябва да мине половин час, за да закусим и да не пием втората порция преди да са минали два часа от момента, в който сме обядвали или от последното хранене.

„ДИЕТИН- КОМПЛЕКТ“ – ТОП ПРОДУКТ ЗА ОТСЛАБВАНЕ:

dieta-s-portokali

Сокът трябва да е прясно изцеден. Приготвяйте сока непосредствено преди консумация, за да изгубите полезните му съставки. За приготвянето на един литър са необходими някъде около 16- 18 портокала. Не пийте сока от кутии и пр. опаковки, защото съдържа много добавена захар и оцветители.

Как трябва да се храним?

Освен да пием сока, трябва да се храним здравословно и балансирано. Да спортуваме и да имаме здравословни навици. Ето няколко препоръки:

– Яжте повече пресни плодове и зеленчуци
– Яжте бобови култури
– Яжте ядки
– Не консумирайте рафинирани храни като брашно и захар
– Без сладки и тестени изделия
– Не пийте газирано, кафе, нито алкохол

Здравословни навици:

– Спете по 8 часа
– Не пушете
– Намалете стреса
– Практикувайте йога, тай чи
– Намалете напрежението

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *