Диета преди Коледа

По Коледа е нормално да качите по някое килце, затова, ако искате блестяща фигура по празниците, прочетете нашето предложение за диета

коледа

През Коледните дни си позволяваме най- много кулинарни изкушения, поради което малко напълняване. Но не само приемаме по- голямо количество храна, но и храната е по- обилна и тежка.

Чайовете и други продукти от природната медицина ще ви помогнат да изхвърлите излишните течности и токсини.

За бързо топене на мазнините и отслабване – „Диетин – комплект“. ВИЖ ТУК:

Най- важното, за да имате перфектна фигура през тези празници, е да избягвате задържането на течности и затова не трябва да пропускате 2- литра вода на ден. Тя помага на тялото ни да изхвърлим излишните течности.

Зеленият чай също ще ви помогне да отслабнете. Може да пиете по една чаша следобеда. Използвайте зеления чай коледа1вместо кафе и безалкохолни сокове.

Не забравяйте важната роля на солта при задържането на течностите. Бъдете умерени при консумацията й и намалете на половина употребата й. Диетите без сол не обаче също не са полезни за тялото. Пазете баланса – нито прекалявайте със солта, нито я изключвайте напълно.

Но ако искате да не пълнеете по Коледа, е препоръчително да не се храните обилно, не смесвайте различни храни, тъй като така ще ви е по- леко. Ако основното ви е месо, започнете храненето със салата. Ако ядете много на обяд, гледайте вечерята да е лека – с плодове, зеленчуци и пуешко. Така ще балансирате калорийния прием през деня.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *