Диета с мед и канела

Съчетанието от мед и канела е много успешно, когато искате да отслабнете. Съдържат много полезни съставки, които ще ви помогнат бързо да се отървете от излишните килограми.

мед

Има диети за отслабване с мед, има и диети за отслабване с канела. Те са много ефективни, но ако обедините медът и канелата в един режим, резултатите ще са още по- бързи. А не само ще отслабнете, но и ще се възползвате и от другите полезни свойства на меда и канелата за здравето на тялото ви.

Топ продукт за отслабване „Диетин- комплект“ – ВИЖ ТУК:

Какво представлява диетата за отслабване с мед и канела? Предлагаме ви примерен вариант:

20 минути преди да преминете към сутрешната си закуска, трябва да изпиете следната напитка – смесвате в гореща вода по една лъжица мед и също толкова канела.

Закуска: За пиене може да избирате между чай и кафе. Може да им добавите капка диетично мляко. За ядене – две филии диетичен хляб с 50 грама обезмаслено сирене.

10.00 часа: плод

Обяд: купичка супа от зеленчуци. Парче пилешки гърди на скара с ¼ кг варен кафяв ориз. Плодмед1

16.00 часа: диетичен йогурт

18.00 часа: 20 – 30 грама ядки без сол

Вечеря: купичка зеленчукова супа. Печена риба с печени зеленчуци. Плод

Идеята на диетата е да се съчетае напитката с намален прием на калории. Сместа се пие преди закуска и след вечеря. Не злоупотребявайте с диетата – не я продължавайте повече от седмица. А напитката може да продължите да приемате и след диетата.

Кой мед е полезен? ВИЖ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/g676oZ8sUuE

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *