Златка Димитрова твърдо: Свекървата няма да припари до бебето ми!

zlatka-dimitrova-8

Златка Димитрова разкри, че свекърва й най- после проявила интерес към детето й. Плеймейтката обаче отрязала всякакви мераци на другата баба да вижда бебето й.

Майката на половинката на Златка първоначално дори отказваше да поздрави майката на новото й внуче. Това призна самата моделка, седмица след като роди.

Явно обаче, майката на Миро, все пак, е проявила желание на види мъника. Но Златка засега няма никакво намерение да я остави да припари до бебето й: „Засега предпочитам да сме далече една от друга. По- нататък, ще видим“, заяви племейтката.

zlatka-dimitrova-pogacha
Златка се притеснява от внезапните мераци на свекърва й към бебето

Не е тайна, че майката на Мирослав изтормози изключително много Златка по време на първата й бременност, която завърши фатално. Свекървата на плеймейтката й изпратила брутален есемес, в който пожелала най- лошото за детето в утробата й. Така и се случи.

Оттогава двете нямат никакви отношения. Димитрова, все пак се надяваше, че втората й бременност ще стопли отношенията с майката на възлюбения й. Но, уви. Свекървата дори не се обадила да й честити рожбата.

Майката на Мирослав е изцяло на страната на официалната му съпруга, която все още не му дава развод.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *