Златка Димитрова трупа пачки покрай Бременността си! Рекламира чужди традиции! СНИМКИ:

zlatka-dimitrova-7

 

Златка Димитрова организира бебешко парти за детето си, което съвсем скоро ще се появи на бял свят. Въпреки че е американска традиция,т.нар. baby shower, родната плеймейтка реши да започне вече с празненствата по случай раждането на бебето й.

Златка вече е в деветия месец и вече тръпне в очакване на появата на детето си. Бебенцето е момче и ще носи името на баща си – Мирослав. Плеймейтката покани няколко близки приятелки, които да орисат все още нероденото й дете. Гостите подаряват на бъдещата майка подаръци за бебето й. Цялата украса и декорация е в син цвят, тъй като детето ще е момченце.

zlatka-dimitrova-bremenna-3

Според българските традиции обаче, тези обреди се извършват едва след като бебето вече е родено, за да не се предизвиква съдбата. Повечето жени предпочитат да купуват само най- необходимото преди раждането.

zlatka-dimitrova-bremenna-5

Златка обаче явно е решила да заработи някой хонорар като рекламно лице на фирмата, която организира бебешкото американско парти.

Грозно впечатление прави, че доста родни плеймейтки и моделки използват бременността си, а впоследствие и децата си, за да удължават кариерата си и да получават нови рекламни ангажименти. Колежката на Златка Димитрова, Николета Лозанова, вече впрегна 4- годишната си дъщеря да се снима в реклами и да дефилира като дете- модел. А самата Златка също получи доста рекламни ангажименти покрай бременността си.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *