Златка Димитрова разкри Кога и Как ще роди сина си! Виж Тук:

zlatka-d-2

През октомври Златка Димитрова очаква раждането на бебето си! Плеймейтката вече разкри, че очаква момче и ще го кръсти Мирослав на баща му.

Златка призна, че втората й бременност протича спокойно, за разлика от първата, при която загуби бебето си в осмия месец. Плеймейтката разкри, че като сравнява второто си бебе с първото, вижда доста разлики.

zlatka-d-bremenna

Златка отново ще ражда със секцио, както и първия път. А причината е неин здравословен проблем. Плеймейтката заяви, че вече има всички необходимо за новороденото и е готова да го посрещне. Димитрова разкри, че много й се иска да заснеме раждането, но Миро не бил въодушевен от идеята, тъй като му прилошавало.

zlatka-d-3

Златка призна, че няма да може да разчита на чужда помощ, след като се роди бебето й. Майка й живее в Бургас, но ще остане при нея и новороденото около две седмици. Миро също обещал да помага с къпането на бебето.

Димитрова обаче е сигурна, че ще успее да съчетае успешно отглеждането на детето и грижите за дома си. Златка и Миро вече живеят в къща в Банкя, където ще отгледат сина си на спокойствие и чист въздух.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *