Златка Димитрова кръсти сина си! СНИМКИ:

Прекрасен празник по случай кръщенето на сина си Миро спретна Златка Димитрова. Плеймейтката покани много гости, за да отбележи подобаващо встъпването в християнската вяра на бебето си.

Златка и половинката й Мирослав направиха кръщенето с църква в Банкя. По време ритуала малкият Миро бил много кротък и усмихнат, без да се разплаче нито веднъж, похвали се щастливата му майка.

По- голямата част от гостите били родата на таткото от Луковит. Златка поканила най- близките си приятелки и майка си. Свекървата на моделката също присъствала на празника. Двете бяха в много лоши отношения, още от самото начало. Едва след раждането на бебето, най- после се помириха.

Златка Димитрова вече се завърна и към обичайните си ангажименти. Моделката бързо влезе във форма след раждането. Стопи излишните килограми, стегна се и вече изобщо не й личи, че само преди няколко месеца е станала майка. Златка се готви за нови фотосесии, като съвсем наскоро се снима и по бански.

Въпреки това, завидното й постижение й докара доста нерви, тъй като се намериха доста майки, който я упрекнаха, че не си гледа детето, а само виси във фитнес залата. Черната Златка, естествено, се вбеси и заяви, че да изглеждаш лошо след раждането, не означава, че си гледаш бебето по- добре от друга жена, която отделя време за поддръжка на визията си.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *