Примирие! Златка Димитрова трогна свекърва си с мил жест!

zlatka-dim-7

Златка Димитрова подготвя голямо тържество на кръщенето на малкия Миро.

Въвеждането на 5- месечния й син в православната вяра е насрочено за 22 април. Кръщенето ще се състои в Банкя, тъй като семейството вече живее там.

За празника Златка и Миро са поканили над 100 души, като по- голямата част са роднини на бащата от Луковит. На събитието ще присъства и свекървата на плеймейтката, с която бяха в жесток конфликт години наред.

zlatka-dim-10

Майката на Мирослав явно най- после е приела факта, че има нова снаха и внуче от нея. Златка Димитрова разкри, че свекърва й дошла в дома им веднага след раждането на бебето. Донесла му подаръци и му се порадвала. Така двете най- после стоплили отношенията и забравили старите дрязги.

Свекървата на Златка застана срещу нея още в началото на връзката й с Миро. Възрастната жена зае страната на съпругата му и категорично отхвърли плеймейтката.

Когато моделката обаче забременя с първото им дете, ситуацията стана наистина грозна. Майката на Мирослав изпрати зловещ есемес на Златка, в който наговори грозни неща и за нея, и за бебето в утробата й. Не след дълго, плеймейтката изгуби детето.

Оттогава двете нито искаха да се чуват, нито искаха да се виждат. Раждането на второто дете на Златка и Миро, обаче най- после разтопи дълбокия лед между двете жени.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *