Вижте как Фики Стораро изненада Годеницата си за Свети Валентин + Ето каква е Тлъстата й Зестра за Сватбата:

fiki-godej-3

Фики Стораро е коренно преобразен. Доскоро най- оборотният плейбой в страната, изведнъж се превърна в улегнал мъж, готов за семеен живот.

Певецът сподели снимка от Свети Валентин, от която се вижда с колко романтичен жест е изненадал любимата си Гюлджан – огромен букет червени рози и розов балон, под формата на думата „love“. Под захаросаното фото Стораро- младши е написал: „Любовта е най- прекрасното чувство на света! You are my woman! I love you! “

Фики и Гюлджан на Свети Валентин

Фики изненадващо се сгоди за Гюлджан и разкри, че всъщност тя е жената, която обича. Двамата се познават още от деца, а семействата им са приятелски. Гюлджан е по- малка от Фики и отговаря на всички критерии на клана Стораро за идеалната снаха – от тяхната вяра, девствена и скромна.

Момичето обаче е и с голяма зестра. За сватбата, младото семейство ще получи апартамент в Брюксел от родителите на булката, които от години живеят в Белгия.

Подготовката за сватбата вече тече с пълна сила. Очаква се събитието да е през лятото и определено ще е най- пищното тържество за годината. Като се има предвид какъв абитуриентски бал имаше Фики, с над 100 души гости, сватбата му ще е в пъти по- голяма и блестяща.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *