Ето Коя е Тайнствената Гюлджан на Фики Стораро + Още Снимки от Годежа им:

fiki-gadje

Фики Стораро шокира феновете си с изненадващ годеж за момиче на име Гюлджан. Съвсем наскоро младият певец я представи като свое гадже, а вече двамата се готвят за сватба.

Вчера Фики пусна снимка и видео клип с момента, в който слага пръстена на Гюлджан. А на заден фон се виждат щастливите роднини на двойката. Но кое е това тайнствено момиче, за които никой не беше чувал нищо?

fiki-godej

Семейството на Гюлджан е от Търговище и с фамилията на Тони Стораро са близки от години. Всъщност, Фики и годеницата му се познават още от деца.

Само допреди месец младият певец твърдеше, че има връзка от две години с много известна своя колежка, като всички подозрения паднаха върху Преслава. Фики има слава на плейбой и не една и две пайнерки за минавали през леглото му, да не говорим за фенки по дискотеките.

Но явно баща му Тони Стораро се е замесил и е решил да намери булка за палавия си син, с надеждата да го кротне. Фолк ветеранът винаги е казвал, че Фики трябва да се ожени за непорочно момиче от тяхната вяра, а Гюлджан отговаря напълно на тези изисквания. Бракът явно е бил уговорен между двете семейства, но пък младите изглеждат щастливи заедно.

ОЩЕ СНИМКИ ОТ ГОДЕЖА НА ФИКИ И ГЮЛДЖАН:

fiki-godej-1

fiki-godej-2

fiki-godej-3

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *