Венета Райкова се намърда във „Вип Брадър“

В последната пряка преди старта на новия тв сезон Венета Райкова успя да се сдобие с някаква работа. След като за едната бройка щеше да мизерства месеци наред, шефовете на Нова тв все пак откриха ниша за русата фурия. Венета ще се изявява като „Малката уста“ – коментарно шоу към „Вип Брадър“, което ще се излъчва всеки петък. Същото нещо правеше и в предишните сезони, само че в рамките на „Горещо“.

veneta-raikova

Освен в петък обаче, Райкова ще се изявява всеки понеделник и сряда, когато има лайфове. За този соц- сезон на „Вип Брадър“ , продуцентите са решили да има постоянни коментатори, които ще се наричат „ домсъвет“. Всъщност, някои от тях и без това се изявява редовно в живите предавания, като Магърдич Халваджиян и Антония Петрова.  Венета Райкова също ще се присъедини към тях. Прелюбопитно обаче е включването на четвъртия коментатор – майонезеният бизнесмен- мултимилионер Александър Найденов, или както си го знаем, Сашо Майонезата.

elen-koleva-mayonezata

Защо точно той? Познат е на публиката само като бившият любовник на актрисата Елен Колева. Стана за резил с опитите си да я омаскари в медиите, след като тя го зарязала. Найденов обвини Елен, че е морална к*рва, защото искала или имала намерение да му изневери и се закачала с разни колеги. Колева пък отрече напълно твърденията му, върна му мезонета в кв. Павлово и заяви, че не иска никога повече да го вижда. До драмата се стигнало, след като разбрала,че я следи и подслушва телефона й.

Найденов има доста ограничени медийни изяви, най- вече изразяващи се в хулене на Елен Колева – при това цели два пъти. От въпросните интервюта става ясно, че псува без задръжки и се изказва доста рязко. Твърди, че имал още много бизнеси, но ако е толкова ангажиран с работа, защо му е да се занимава и с телевизия? Може би за да търси новата „Елен Колева“ или да натрие носа на бившата си любовница? Определено, доста странно решение – дали негово, дали на продуцентите.

Наистина, изглежда, че продуцентите на Вип Брадър ще осигурят занимания и работа за всички – точно като във времената, които ще се опитват да анализират: Венета Райкова наета, просто за да не стои без работа; Сашо Майонезата – с връзки; Антония Петрова – срещу солиден рушвет; а без Магърдич не може, защото той е вездесъщият партиец; Сашка Сърчаджиева – раздут щат, без абсолютно никаква полза.

Кампанията на Вип Брадър. ВИЖ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/XTZUm0yRekc

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *