Тв водещата Нана гасне от рак !

Рак убива тв водещата Нана Гладуиш, призна самата тя в интервю пред продуцентите си и близки приятели Иван и Андрей. Болестта е в напреднал стадий и вече има метастази. Нана обаче се зарече да се бори и заминава на лечение в чужбина.

Водещата на „Съдебен спор“ научила ужасната истина за тежкото си заболяване на 1 март, след операция на лимфните възли. Нана разкри, че има вече разсейки в гърдата, но все още не се знае от къде са тръгнали.

В Деня на влюбените, 14 февруари, водещата усетила неразположение и решила, че е бременна. Нана разказва, че много искала със съпруга й да си имат второ дете и щом усетила добре познатите й симптоми, побързала да отиде на лекар. На прегледа обаче станало ясно, че има подути лимфни възли на едната гърда и спешно трябва да се оперира.

На операционната маса хирургът открил, че пациентката има метастази. Нана научила тежката новина след като излязла от упойка.

Нана, съпругът й Джонатан и близките й приятели Иван и Андрей

„Направо превъртях“, призна водещата пред Иван и Андрей. Обадила се на съпруга си Джонатан Гладуиш и директно му казала, че е болна от рак. Той първо не й повярвал, защото помислил, че се шегува. Мълчанието й по телефона в този момент обаче казвало всичко.

Нана сподели, че й било най – трудно да съобщи зловещата вест на майка си. Бащата на водещата също умира от рак, само един месец след като дъщеря му се омъжва. Нана Гладуиш признава, че за нея метастази означава смърт.

Водещата на „Съдебен спор“ разказва, че след като научила за рака, за първи път в живота си изпаднала в депресия. Първите вечери пиела успокоителни, за да може да заспи. „Вече плача по рядко, защото съм готова за битката с болестта“, разказва Нана. В началото обаче била безутешна. Най – тежко се чувствала, когато виждала майки да разхождат малките си деца. „Не знам дали ще доживея да видя сина си в първи клас и това е най – страшното за мен“, казва тв водещата.

Нана е гневна, че държавата не осигурява необходимата грижа за онкоболните и им се налага да търсят спасение в чужбина. Тя разказа, че в последно време много публични личности също живеят със страшната диагноза, но предпочитат мъката им да не става достояние на всички. Според Нана хората трябва повече да говорят за болестта, за да притиснат управниците да вземат адекватни мерки за лечението на онкологичните заболявания.

Нана работи с Иван и Андрей още от времето на „Сблъсък“ по Би Ти Ви. Тримата са изключително близки приятели и водещата ги последва при трансфера им в Нова тв, където от три години правят неделния блок „Станция Нова“.

Нана в нападение в „Сблъсък“. ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

4 Отговора за "Тв водещата Нана гасне от рак !"

  1. ina   13.03.2012 at 0:15

    boje da i e na pomosht,da i pomogne detenceto i e samo na 2 godini.tova e ujasno.

    Отговор
  2. vili   20.03.2012 at 19:59

    mnogo mi haresva dano bog i pomogne i i dade o6te dalag jivot da se radva na detenceto i

    Отговор
  3. ina   20.05.2012 at 10:32

    Dano bojiite sili da sa s Nana.Neveroqten duh ima tazi jena.Tq zaslujava da jivee!

    Отговор
  4. niki   11.11.2012 at 7:16

    Dano jivee i Bog da e sus neq!

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *