Венета Харизанова тотално Изпращя – всеки ден тича по Врачки!

veneta-harizanova-4

Венета Харизанова вече няма нищо общо със сексбомбата, която беше преди години. Освен че загуби прекрасната си външност, бившата моделка провали и личния си живот.

Тъй като не работи нищо, Харизанова има ново увлечение – ходенето по врачки. Моделката буквално се е вманиачила, тъй като ходи и сутрин, и вечер на баячки. Венета искала да се увери дари врачката, при която ходила първо, е познала. Затова посещавала друга гледачка в късния следобед.

Бившата красавица им се оплаквала, че търси истинската любов, но все не успявала да я намери. Имала чувството, че мъжете само я използват за пари.

Съпругът на Венета я зарязал преди две години
Съпругът на Венета я зарязал преди две години

По документи, Венета Харизанова все още се води омъжена за бизнесмена Емил Маринов. Двамата обаче не живеят заедно в последните две години. Говореше се, че на бизнесменът му омръзнало да чака Венета да му роди дете. Затова най- накрая я изоставил.

Факт е, че Харизанова живее при родителите си през последните две години. Но истинската причина за раздялата на двойка се оказала още по- смущаваща – Венета правила магии на съпруга си! Щом научил, баровецът веднага я изпъдил.

Въпреки че не са заедно, манекенката се радва на завиден стандарт на живот. Обикаля по почивки на едни от най- екзотичните дестинации, но винаги на снимките е само с майка си.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *