Венета Харизанова с разтърсваща изповед: Поставиха ми диагноза рак!

veneta-harizanova-5

Венета Харизанова направи разтърсващи разкрития за отсъствието си от медийното пространство през изминалата година и за рязката си загуба на тегло.

През последната година за топ манекенката се изписа какво ли не. Истината за изчезването на Харизанова от светския живота се оказа обаче повече от шокираща.

Преди година Венета заминава за Дубай, за да снима реклама на нов крем. С нея е и съпругът й Емил. Двамата вечеряли морски дарове. На сутринта манекенката се събудила цялата подута и едва дишала.

Като се върнала в България започнала да обикаля по лекари. Резултатите обаче не показвали нищо конкретно. Тогава решила да замине за престижна клиника във Виена.

veneta-harizanova-2

Там й поставили шокираща диагноза: лимфоцитна левкемия. Лекарят й казал, че й остават няколко месеца живот. Манекенката се прибрала в България. Започнала поредица от изследвания. После отново отишла във Виена.

Този път новината била още по- шокираща: казали й, че са объркали диагнозата! Върнали й всички похарчени до момента пари за прегледи и изследвания.

На Коледа обаче следва нов удар за Венета Харизанова и близките й. В България поставят още една грешна диагноза на манекенката. Лекари казват на майката на Венета, че трябва да отидат в онкологията и се надяват, че ще живее.

Отново обаче се оказва, че диагнозата е грешна. Така, цяла година Харизанова и близките й се лутат между живота и смъртта.

Накрая, нейна приятелка я завежда при хомеопат. Изписва й капки, които струват 3 лева. Оттогава манекенката няма никакви оплаквания. А заболяването й се оказва тежка и рядко срещана алергия.

https://vidozz.com/4BC

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *