Уникален Жест! Алисия скочи да защитава Валери Божинов! Виж Тук:

alisia-1

Алисия защити по безпрецедентен начин бащата на сина си. Фолк певицата подкрепи Валери Божинов от подигравките, които търпи в момента, заради кавър версията си на „Трепни“.

Ето как Алисия коментира изцепката на бившия си: „Футболистите по цял свят се забавляват и пеят в свободното си време и в това няма нищо лошо, нали така? Не виждам защо, когато го направи един български футболист, трябва да се явяват критици и да го осъждат строго, сякаш е виновен за всички проблеми във футбола или е направил престъпление…“

Клипчето на Валери Божинов, в което той се лигави на „Трепни“ на Цеца Величкович, беше нарочено като скандално и позорно от повечето спортни и жълти медии. В своята версията футболистът пее: „Тони, Тони, Тони Найка, недей да трепериш!… Идва Божи гол! Иконата!“

alicia-cin

Божинов често става обект на черен пиар в родните медии, а основната заподозряна е бившата му съпруга Николета Лозанова. Не е тайна, че двамата са в много обтегнати отношения. Футболистът я обвинява, че само го изнудва за повече пари. Плеймейтката пък твърди, че е лош баща.

Алисия пък, от друга страна, се разбира идеално с бащата на сина си. Двамата са в приятелски отношения. Фолк дивата хвали Валери, че е добър баща и никога не е имала проблеми с него относно издръжката на детето им.

Божинов и фолк певицата стоплиха отношенията си, след като той се разведе с Николета Лозанова. Алисия даже е приятелка с актуалното гадже на футболиста – сръбкинята Биляна Дол.
Николета пък продължава да атакува не само фолк певицата, но и настоящата половинка на Валери Божинов, както и всяка друга жена, замесвана с него.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *