Цветана Гълъбова бере душа във ВМА

Цветана Гълъбова бе до Петър Слабаков четвърт век
Цветана Гълъбова бе до Петър Слабаков четвърт век

Цветана Гълъбова бе приета по спешност във Военна болница. 81-годишната актриса от Сатирата и вддвица на Петър Слабаков постъпи в клиниката на 2-ри януари. Състоянието й е тежко, но докторите не губят надежда, че ще успеят да я из церят.

Цветана Гълъбова „Откакто съм тук, лекарите се борят за живота ми“, пророни от болничното легло възрастната дама. И допълни, че диагнозата й е остра бронхопневмония. Цветана трябва да е постоянно под медицинския надзор, тъй като има и проблеми със сърдечносъдовата система. Заради неритмичния й пулс преди няколко години тя бе оперирана и й бе поставен пейсмейкър.

3 десетилетия от живота си е дала на Сатиричния театър известната актриса. Четвърт век пък – на колегата си Петър Слабаков. Двамата заживяват заедно през 1984-та и карат така до смъртта му през 2009-а. Брак обаче не сключват. Цветана и досега продължава да обитава къщата на своя дългогодишен житейски партньор в село Бериево, макар имотът вече да е собственост на сина му Андрей Слабаков.

„Само през зимата предпочитам да съм в София. Застудее ли, тръгвам за столицата. А като се запролети, се връщам в Бериево“, разказвала е театралката. В миналото тя е била съпруга на режисьора Методи Андонов, а е имала интимност и с гениалния си колега Георги Калоянчев. Самата Гълъбова никога не е крила какво точно я е свързвало с Калата.

Още сензации:

loading...

2 Отговора за "Цветана Гълъбова бере душа във ВМА"

  1. quest bars cheap   28.09.2019 at 18:29

    Hello everyone, it’s my first visit at this website, and paragraph is really fruitful in support of me,
    keep up posting such content.

    Отговор
  2. Pingback: diet drinks on keto

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *