Трагедия съсипа Антон Хекимян и половинката му! Изгубиха първото си бебе!

Страшна трагедия споходи Антон Хекимян и годеницата му Василена Гръбчева!

Половинката на тв водещия изгубила бебе в третия месец от бременността си, пише в. Уикенд.

Двойката преживяла много тежко загубата, тъй като отдавна искали да си имат бебе, разкриват техни близки.

Във фаталния ден репортерката от Нова тв почувствала силни болки в корема, последвани от кървене. Антон Хекимян бързо я завел със спешното, но там станало ясно, че Василена е направила спонтанен аборт. Лекарите се опитали да ги успокоят, че това често се случва при първа бременност. Посъветвали да изчакат три месеца преди да започнат отново с опитите за зачеване. Лекарите вдъхнали кураж на младата репортерка, че няма здравословен проблем и може да забременее отново много скоро.

hekimian-1

Трагедията обаче се отразила негативно на отношенията на двойката. Минали няколко седмици от нещастния инцидент, а половинката на Хекимян все още не била на себе си. Двамата почти не разговаряли, споделил тв водещият пред свои приятели.

Журналистът от БТВ предложи брак на колежката си от Нова преди няколко месеца, по време на събора в Жеравна. Двойката планираше да вдигне лятна сватба в Синеморец, но заради споходилата ги трагедия, събитието е под въпрос.

Хекимян и Василена Гръбчева са заедно от три години, като през последната живеят заедно. Близките им се надяват, че скоро ще успеят да превъзмогнат сполетялото ги нещастие и ще продължат напред заедно.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *