Антон Хекимян иска 4 деца от колежка!

хекимян василенаВодещият на „Тази сутрин“ Антон Хекимян е решен скоро да се сдобие със семейство. Журналистът е лудо влюбен в приятелката си Василена, с която са заедно вече почти 2 години. За този период много пъти им се е налагало да обсъждат темата за сватба и деца с близки и роднини, които не спирали да ги обсипват с въпроси за бъдещите им планове.

„Баба ми все ме пита дали няма да я направя прабаба. За нея това е голяма чест, нищо че има правнучки“, признава си журналистът от Бтв, който на няколко пъти обещава на възрастната жена да изпълни желанието й.

И макар да се чувства млад за подобна отговорност, Антон отсега крои планове за голямо семейство. Дори преди няколко месеца призна, че навлизайки в 30-те си години, му се приискало да улегне с едно малко момченце у дома. Плановете на Хекимян обаче не спират дотук. Ако приятелката му Василена се съгласи да стане негова жена, то тя трябва да се приготви да роди поне 4 дечица на телевизионера. Такава била бройката, която журналистът гонел. Затова и за разлика от много от колегите си не бил привърженик на съвременната практика мъжете да се женят късно и да живеят без брак с половинките си. Хекимян мечтаел всичко да си е по реда си – първо сватба и чак след това наследници.

„Търпелив съм, мога да приема всякакви екстравагантности на жената до себе си. И все пак не ми понася прекалената амбиция на някои жени да обсебват, да не ти оставят никакво лично пространство. За щастие аз имам късмет в това отношение“, признава си водещият.

Антон Хекимян и Василена
Антон Хекимян и Василена

С половинката му се запознали покрай общи приятели, които били убедени, че двамата ще имат много теми на разговор. и това сватосване на шега, се оказало съдбовно. първия път, когато Антон и василена се видели, не били сами и въпреки това не млъкнали 3 часа. Любовта пламнала веднага и телевизионерът не бавил дълго предложението си двамата да станат гаджета.

„Обичам и жени със стил, които знаят как да направят така, че да изглеждат в очите на хората точно по начина, по който искат да изглеждат – елегантни жени с мярка“, споделя водещият.

Това, което обаче завинаги го омагьосали в приятелката му Василена пък били нейните зелени очи. Още като тийнейджър Антон все залитал по зеленооки мацки. И този път изгората му не била изключение. „Красиви зеленти очи са в състояние да ме обезоръжат“, признавал е в интервюта телевизионерът.

Навярно Антон се надява тези красиви гени на приятелката му да се предадат и на тяхното общо поколение. Самият журналист вече има опит с малките деца и не се плаши от идеята да сменя памперси. Правил го е докато израствали двете му прекрасни племеннички. те са дъщерите на сестра му, която живее в Стара Загора и журналистът рядко успява да ги навести. Антон толкова ги обожава, че хвърля половин заплата, за да им угажда. Момичетата се казват Ивайла и Зорница и от малки са свикнали вуйчо им да ги глези с подаръци всеки път, когато се прибира в родната Стара Загора. Антон не им отказвал нищо, защото се виждали рядко и искал малкото време, в което са заедно да е изпълнено с радости. По телефона обаче се чували всеки ден и малките вечно му давали съвет какво да им купи от столичните молове. Хекимян обаче е категоричен, че не би разглезил така собствените си деца. Искал да ги научи, че всичко се постига с труд, а не със сълзи и претенции.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *