Светлана Василева на седмото небе! Гущеров й осигури екстра като на бившата му Мария

Християн Гущеров обича да държи под контрол жените в живота си, за да е сигурен къде ходят и какво правят. Отскоро актуалното му гадже Светлана Василева се движи из София със собствен шофьор и телохранител.

Ако плеймейтката трябва да излезе от палата на Гущеров в „Бояна“, не може да мръдне никъде без бабаитите му. Охраната не се отделя и за минута от Светлана – независимо дали е на фризьор, дали си купува бельо или превръзка от аптеката. Също така й носят торбите с покупки, след като е овършала магазините в мола.

Бившата съпруга на Гущеров – фолк певицата Мария, постоянно движеше с горилите му навсякъде из града. Официалната причина беше, че я пазели от досадни фенове. Но младият милионер е известен с патологичната си ревност, заради която жените в живота му са под постоянен контрол.

Той забранявал на Мария да ходи по участия. Обещавал й пълна издръжка, само и само да не й хрумва да излиза от палата му. И докато за фолк певицата било трудно да зареже кариерата си и да не работи, то за плеймейтката Светлана Василева това е истински рай!

Бившата Гонзовица е категорична, че се вижда омъжена за Християн и заяви готовност да му роди 2-3 деца. Тя нямала нищо против нито контрола, нито охраната, нито хилядите забрани на Гущеров. Светлето изпълнявала всичко тихо и безропотно с надеждата да я вземе за жена. Моделката със скандала слава не би могла и да мечтае за по- добра партия от милионерския наследник. Остава само и той да има сериозни намерения към нея, а не само да я използва за креватни удоволствия.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *